Cabola ApS er stiftet i 2004 og drives af direktør Kenneth Laursen. Med et dedikeret team af syv medarbejdere arbejder alle i Cabola hver dag for at sikre vores kunder de absolut bedste produkter og løsninger. Vi er stolte af de tætte relationer vi har med mange af vores kunder og vi tror på at vi bliver bedre når vi samarbejder – både med kunder og leverandører.

 

Vi går aldrig på kompromis med:

Sikkerhed – der findes ikke kompromis når det kommer til sikkerhed i Cabola. Vi går meget op i sikkerhed og har, naturligvis, tilknyttet en lovpligtig sikkerhedsrådgiver. Alt personale er veluddannet i gældende lovgivninger inden for kemi og håndtering af farlig gods.

Friskhed – en grundsten i vores forretning. Vi skal være med til at sikre en ubesværet daglig drift for vores kunder og med en kort holdbarhed på nogle former for kemi er friskheden essentiel. Derfor stiller vi også en garanti på den kemi vi leverer.

Kvalitet – vi ønsker altid at levere den høje kvalitet, som vi er kendt for. Derfor handler vi også vores kemi hos markedets bedste leverandør.

Service – alle kunder og samarbejdspartnere fortjener en god service og imødekommenhed. Det skaber en god dialog og fordrer det gode samarbejde.

 

Det leverer vi:

Alle former for kemiprodukter

Alle former for saltprodukter og filtermateriale

Alle former for rengøringsmidler

 

Kontakt os i dag og hør mere

”Vi tror på at tillid skabes i samarbejde. Derfor er det ikke ”bare” en handel eller ordre, der bliver placeret. Vi handler i samarbejde med vores kunder og det samarbejde er utrolig vigtigt for os. Derfor møder vi vores kunder i øjenhøjde. Både før, under og efter salget.

Vi vil være de foretrukne kemieksperter i branchen. De eksperter man har tillid til, spørger til råds og har høje forventninger til. Hver dag. Fordi kemien er vigtig.”

- Kenneth Laursen, direktør i Cabola