Vi er stolte af at være markedsledende på det danske marked inden for kemi og teknik til svømmebadsbranchen. Som eksperter er det vigtigt for os, at vi altid har de bedste produkter, med den rette friskhed og kvalitet. 

Cabola ApS leverer og distribuerer stort set alle kemiske produkter med egne lastvogne. Her tages der højde for kundernes forskelligheder, og at bilerne er størrelsesmæssigt forsvarlige til alle typer underlag.

Som en selvfølge er vores biler udstyret med elektriske pallevogne, hvilket gør, at vi også kan køre på gangarealer med fast belægning. Personalet hos Cabola ApS er desuden uddannet inden for håndtering af kemiske produkter, og sikkerheden er derfor ALTID i top. 

Kontakt os ved spørgsmål


Vi har samlet vores sortiment indenfor kemi og teknik i vores Cabola app. Du kan nemt og hurtigt downloade app'en via AppStore eller Google Play, og derefter gå på opdagelse i vores verden af god kemi og teknik. 

Er du ikke kunde i Cabola eller er du endnu ikke oprettet i app'en, så kontakt os endelig på mail cabola@slet-dette.cabola.dk eller på telefon 7630 0061.

Klik her og download din Cabola App i AppStore

Klik her og download din Cabola App i Google Play 


Har du spørgsmål til vores løsninger eller vil du gerne bestille et produkt, finder du vores kontaktoplysninger her. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Hvad leverer vi?

·       Alle former for kemiske produkter

·       Alle former for saltprodukter og filtermaterialer

·       Alle former for rengøringsmidler

Hvem er vores kunder?

·       Svømmehaller

·       Friluftsbade

·       Sportshaller

·       Trykkerier

·       Sort industri

·       Spåntagende industri

·       Drikkevarerindustrien

·       Fødevarevirksomheder

·       Stor-køkkener

·       Autobranchen